arrow_drop_up arrow_drop_down

Masterclass Multidimensionaal Ontwaken

Ontgrendel de Divine Creator in jou.

Claudia Heijdel

Graag inspireer ik je op je levenspad

Mensen kennen mij van vooral van de Do-In Yoga, die ik heb mogen ontwikkelen en doorontwikkelen tot een dynamische bewegingsleer waarin je door empirisch onderzoek jezelf transformeert in de krachtige en moedige 'warrior of light' die je bent. Wat nieuw is voor velen is dat ik meer in mijn mars heb. Ik zie de dimensies, ik doorvoel de gelaagdheid, ik weet wat er onder water gebeurt. Ik heb altijd gevoeld dat ik hier op aarde ben voor iets groters dan het standaard huisje, boompje, beestje. Ik ben me bewust van de uitdagingen van de mensheid en de aarde, van hetgeen we hier komen 'uitspelen'. Mijn hoog sensitiviteit heb ik om weten te zetten tot superpower. Ik wordt begeleid door de Engelen en opgestegen meesters. Kortom: het was even wennen hier op aarde ;-).

Met Amazing Warrior Universe manifesteer ik nu m'n volledig potentieel en m'n higher purpose als ascension coach. Graag nodig ik je uit je eerste stappen te zetten als jij je een Verbazingwekkende Krijger van het Universum voelt! Want het vraagt moed om in je grootsheid te stappen. Er is bereidheid nodig om pijn en angst toe te laten zodat je deze kunt transformeren in liefde en kracht.

Wat gaat er gebeuren in deze online masterclass?

Jij bent heel het al en al heel

Je hoeft niets te helen, je bent al heel. Helen vanuit een ander vertrekpunt.

Zo zie je multidimensionaal

Alles is in alles aanwezig. Gebruik je zintuigen vanuit een energetisch level.

Hoe jij kunt ontwaken

Sluit je ogen, zodat je kunt zien. Je ziel aan het roer. Je persoonlijkheid als instrument. Afstemmen en uitlijnen.

Vijf tips om de Divine Creator in jou te activeren

Praktische tools om zelf mee aan de slag te gaan en anderen te kunnen helpen. Wees een avonturier, een ont-dekkingsreiziter!

Stap in je grootsheid

Je bent te groot om jezelf klein te houden.

Transformeren & inspireren

Graag sta ik je bij in dit proces van transformeren tot grote inspiratiebron voor de wereld. Je bent een schepping en een schepper.

Bonus!

Een bekrachtigende meditatiereis van 20 minuten naar het diepst van je wezen om daar de Divine Creator in jezelf te ontmoeten. Ontvang het waardevolle cadeau voor jouw leven om de volgende stap te zetten. 

Bijdrage € 11,-. Direct toegang na betaling.